Allgemeine Geschäftsbedingungen (AGB) für die Vermietung von Gästezimmern :De kamers zijn klaar op de dag van aankomst, beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.
Het wordt vervangen na 5 dagen gebruik.
Onze 4 kamers zijn gelabeld met vakantiesleutels: 4 sleutelsLuxe beddengoed, beddengoed van Linvoges en dekbedden voor 4 seizoenen.Tweepersoonsbed 160X200cmDoucheruimte en wastafel voor elke slaapkamer, apart toilet.Buiten gemeenschappelijke parkeerplaats.
Uw reservering wordt als definitief beschouwd wanneer u de bevestiging heeft ontvangen en, volgens de betalingsmethoden die op de site zijn aangegeven en door u zijn geaccepteerd, hebben wij ofwel (i) de totale waarde van de reservering geïnd, of (ii) een lagere bedrag gelijk aan de totale waarde van de Reservering zoals gespecificeerd op het moment van het nemen van de Reservering. Wanneer een betaling wordt gedaan die lager is dan de totale waarde van de reservering, zal het resterende saldo door u rechtstreeks aan het etablissement worden betaald, volgens de voorwaarden die zijn overeengekomen tussen u en het etablissement, op het moment van uw aankomst in het etablissement ( inchecken), uw vertrek (uitchecken) of op een ander tijdstip dat is aangegeven in de schriftelijke communicatie tussen u en de vestiging.
Herroepingsrecht: U heeft geen herroepingsrecht.Zodra uw reservering is gemaakt, sturen wij u een bevestiging en wordt er een reserveringsnummer naar u verzonden op de site of per e-mail. Dit Reserveringsnummer is vereist en noodzakelijk als u uw reservering op een later tijdstip wilt kunnen annuleren of wijzigen. U moet ook dit reserveringsnummer als referentie vermelden in al uw communicatie met de vestiging.

Strom und Wasser inbegriffen.Die Reservierung wird erst nach Erhalt einer Anzahlung wirksam, die je nach Zeitraum zwischen 30% des Gesamtbetrages der gewählten Leistung und der gesamten Zahlung für den Aufenthalt liegen kann. Die Anzahlung wird bei Erhalt eingezogen und bedeutet die Annahme der vorliegenden AGB. Sie wird von Ihrer Rechnung abgezogen, deren Restbetrag bei Ihrer Ankunft in La Ferme deGringalet zu begleichen ist.

Ankunft zwischen 17:00 und 19:00 Uhr und Abreise maximal 11:00 UhrDe aankomst (check-in) en vertrek (check-out) tijden staan ​​vermeld in uw bevestiging. Als u buiten de in uw boekingsbevestiging aangegeven tijden wilt arriveren, laten wij het aan u over om uw aankomsttijd rechtstreeks met het etablissement te bevestigen. Indien uw aankomst de normale uren of de geplande aankomsttijd overschrijdt, zonder voorafgaand akkoord met het etablissement, heeft deze het recht uw reservering voor het gehele verblijf te annuleren en betaling van de verblijfskosten te eisen, zoals vermeld in uw bevestiging.
De maximale capaciteit van elke kamer is twee personen of zelfs 3 als u een extra bed boekt en ze mogen alleen worden gebruikt door huurders.Huisdieren van welke aard dan ook zijn niet toegestaan ​​op het gehele landgoed La Ferme de Gringalet.Al onze gebouwen zijn rookvrij.
Zodra de klant zijn reserveringsbevestiging ontvangt, impliceert hij dat hij de algemene verkoopvoorwaarden voor de verhuur aanvaardt. Dit contract voor bepaalde tijd kan in geen geval aanspraak maken op enig recht om in het pand te blijven.Als de klant niet verschijnt vóór 20.00 uur op de dag die is gepland voor het begin van het verblijf, wordt dit contract nietig en mag de eigenaar over haar gastenkamers beschikken. Het totale bedrag van de reservering blijft bij de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om het saldo van de prijs van de accommodatie te claimen.
Verandering van kamers:Zonder dat de klant aanspraak kan maken op enige vergoeding, behoudt de eigenaar zich het recht voor om de aanvankelijk door de klant gereserveerde kamer te wijzigen in een kamer met dezelfde of hogere capaciteit. In dat geval blijven de kosten van de reservering ongewijzigd.Respect voor een bepaalde levenskunst is vereist van alle gasten om de rust van de plaats en het comfort van de gasten te garanderen.
Deze verkoopvoorwaarden kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Aanvaarding en naleving van deze verkoopvoorwaarden worden geacht verworven te zijn bij betaling van de termijnen.

Obligatorische Angaben :"TVA NON APPLICABLE, article 293B du CGI "Gemäß dem Gesetz Nr. 92-1442 vom 31.12.1992 wird darauf hingewiesen, dass bei Nichtzahlung am Fälligkeitsdatum Verzugszinsen in Höhe des 1,5-fachen des gesetzlichen Zinssatzes erhoben werden, unbeschadet aller anderen Schäden, Zinsen und Kosten.Eine Pauschalentschädigung von 40€ wird für Einziehungskosten bei Zahlungsverzug im Geschäftsverkehr fällig.Eingeführt durch Anwendung des Gesetzes vom 22. März 2012 über die Vereinfachung des Rechts